Olympia verwelkomt sponsor Ik Leer Leren Zeeuws-Vlaanderen
16-3-2017  | 
Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij een banner contract hebben afgesloten voor 3 jaar met Ik Leer Leren Zeeuws-Vlaanderen. Dit initiatief is een echte waardevolle aanvulling voor Zeeuws-Vlaanderen!

Wij heten u van harte welkom bij ‘Ik leer leren’ Zeeuws-Vlaanderen. Bent u benieuwd wat de training precies inhoudt en wat deze voor u en uw kind kan betekenen?

Lukt het uw kind bijvoorbeeld maar niet om zich te concentreren op school? Is huiswerk maken een drama? Blokkeert uw kind bij het maken van een toets? Heeft het gewoon ‘geen zin’? Of werkt uw kind heel hard, maar blijven de resultaten achter?

Wellicht kan de training ‘Ik leer leren’ uw kind weer op het goede spoor brengen.

De training ‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool en pubers in alle klassen en alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Ze ontdekken tijdens de bijeenkomsten hun eigen meest effectieve manier van leren, krijgen oefeningen en tips om faalangst te overwinnen en gaan aan de slag met concentratie en motivatie. Ook het plannen en organiseren van schoolwerk komt uitgebreid aan de orde. Kinderen leren vooral hun eigen oplossingen te vinden, passend bij het onderwijs wat ze volgen.

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere leuke dingen. Uiteindelijk hoeft u als ouders/verzorgers dan minder te controleren en te pushen, wat de sfeer in huis beslist ten goede komt.

Wij hopen uw kind(eren) binnenkort op één van onze trainingen te mogen ontvangen!

Hartelijke groet,

Brigitte Muller-Nijsten & Anne-Marie Bosman



Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Agenda
De minuut van
Verjaardagen
Debbie Pauw
Robbie Vermast