Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
11:35 Uit Meisjes O12-1 R.M.H.C. de Pelikaan MO12-4
Nieuwe sponsor "Dick Buijze Haar" voor M.H.C. Olympia
14-1-2017  | 
Wij zijn blij te kunnen melden dat Dick Buijze Haar een 3 jarig sponsor contract heeft afgesloten met M.H.C. Olympia. Dick Buijze Haar, een begrip in Zeeuws-Vlaanderen sponsort een bord aan Veld 1.

Dick Buijze Haar in het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen is een begrip in en rondom Zeeland. Jong, creatief, trendsettend en bovenal professioneel.

Dick Buijze Haar is meer dan alleen een kapsalon. Onder 1 dak vindt u: de Kapsalon, Haarwerken en Haaronderzoek (bij haaruitval of haarproblemen).

De kapsalon is een gezellige salon waar iedereen van 0 tot 100 jaar zich thuis voelt. De nieuwste trends in binnen- en buitenland (o.a. Londen en Parijs) worden op de voet gevolgd en het team volgt regelmatig trainingen. Dick is lid van Het Spectrum (een selecte groep van 200 haarkleurspecialisten).

Voor de haarwerken (pruiken) voldoet Dick Buijze Haar aan de strengste eisen en mag er bij alle verzekeraars gedeclareerd worden.

Dick Buijze is 1 van de 5 dermaconsulenten in Nederland: Een dermaconsulent houdt zich bezig met onderzoek naar de oorzaak en aanpak van haarproblemen, waaronder alopecia’s, (haaruitval), afwijkende haargroei en vormen van vergroeiingen in het haar waardoor het eventueel kan afbreken.

Bij Dick Buijze Haar zien we dat haaruitval meestal het gevolg is van een combinatie van 5 oorzaken: stress, erfelijke aanleg, conditie van de hoofdhuid, voeding en medicijnen. Door middel van microscopie, haarwortelanalyse, levend bloed analyse, ontzuren en verbetering van de doorbloeding  van de huid kan de conditie van de haren verbeterd worden, waarbij haaruitval aanzienlijk vermindert of zelfs stopt.

Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid, net als een plant op een vruchtbare bodem. De behandelingen van de dermaconsulent vallen onder natuurgeneeskunde en vergoeding door de verzekeraar is mogelijk.

 

terug naar vorige scherm
Agenda
De minuut van
Verjaardagen
Geen jarigen vandaag