Novemberfest op 12-11-2017
31-10-2017  | 
Op 12 november is het weer feest bij MHC Olympia. Alle senioren spelen dan thuis en we willen dit niet voorbij laten gaan. Deze dag zijn er weer allerlei activiteiten gepland, zo is er een sponsor netwerk borrel, een Hockey Pana Toernooi, een wijn en kaas proeverij, een springkussen en een bbq met saté en hamburgers. Kortom voor iedereen wat te beleven.

Het pana toernooi start om 11:00, we spelen in de pana kooi van YSFA op het mini veld in teams van 2 binnen je eigen leeftijdscategorie. Hockeyballen in de kooi zijn niet toegestaan. We starten met de F jeugd en gaan zo door tot aan de A jeugd. Je krijgt 3 minuten om te scoren, wanneer je je tegenstander door de benen speelt heb je gewonnen. Bij gelijkspel treed het Golden Goal Principe in werking. In iedere leeftijdscategorie hebben we straks een kampioen die een mooie prijs wint. Wil jij die kampioen worden? Schrijf je dan nu in voor dit toernooi.

Voor het Hockey pana toernooi kun je jezelf aanmelden via onderstaande link, en vergeet niet een leuke teamnaam te bedenken!!!


Tot ziens op 12 November!


Bijlage: novemberfest.jpg

terug naar vorige scherm
Agenda
de agenda is leeg
Hele agenda
De minuut van
Verjaardagen
Marit Bregonje
Meike Bregonje
Dick Buijze