Sinterklaas koopt ‘Hockeyheld van Oranje’ groot in
21-11-2013  | 

‘Hockeyheld/heldin van Oranje’ is een speciale gepersonaliseerde uitgave voor de Rabobank Hockey World Cup van 31 mei tot 15 juni 2014 in Den Haag wordt gespeeld. In dit boek speel jij zelf de hoofdrol samen met je beste vriend/vriendin. Ook jouw foto wordt in het boek geplaatst en zo kan jij dus de ‘held(in) van Oranje’ worden!

Het boek is geschreven door kinderboekenschrijver Gerard van Gemert, met illustraties van Luc Verschuuren. Een spannend en soms grappig hockeyverhaal over lef en vriendschap.

In het verhaal ben je met je klas uitgenodigd om de finale bij te wonen. Samen met je beste vriend/vriendin verheug je je op een heerlijke hockeydag. Jullie doen mee aan een shoot-outcompetitie, waarmee jullie een "meet and greet” met de internationals van Oranje kunnen winnen. Maar er komt een eind aan het onbezorgde genieten als jullie toevallig een gesprek afluisteren en te horen krijgen dat er plannen zijn om de wereldbekers uit het stadion te stelen. Want als niemand jullie gelooft, besluiten jullie zelf de diefstal te voorkomen. Maar of dat nou zo slim is, is de vraag.

Uniek

Het verhaal is zo geschreven dat er met enkele data wijzigingen een geheel uniek boek ontstaat. Men vult van te voren 6 datavelden in die vervolgens in het boek worden doorgevoerd. Er komt een uitgave voor meisjes en een voor jongens.

1.    Naam + Achternaam

2.    Woonplaats

3.    Hockeyvereniging

4.    Naam van je beste vriendje/vriendinnetje

5.    Naam van je school

6.    (Optioneel) Foto 


Prijs: vanaf € 12,95

Bestel hier boek via www.personalgifts.nl/knhbBijlage: _WV20842A (Large).jpg

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Agenda
de agenda is leeg
Hele agenda
De minuut van
Verjaardagen
Marit Bregonje
Meike Bregonje
Dick Buijze