Samen tegen Corona
8-9-2020  |

Het hockeyseizoen is weer begonnen! We zijn erg blij dat we weer kunnen sporten en verwelkomen onze leden, ouders, verzorgers en supporters weer graag op ons complex!

Hoewel we binnen het veld weer zonder al te veel beperkingen kunnen hockeyen, is het toch nodig om wat regels te implementeren om zo onze vereniging ‘Corona-proof’ te kunnen maken. Op die manier hopen we de kans op verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te beperken zodat we kunnen blijven hockeyen.

Op de vereniging hebben we daarom wat aanpassingen doorgevoerd. In de eerste plaats is het belangrijk is dat iedereen zich aan de landelijke basisregels en adviezen van het RIVM houdt. Dat wil zeggen:

• Blijft bij klachten thuis en laat u testen;
  • Houdt altijd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;
  • Vermijd drukte.

Aanvullend op deze regels en adviezen heeft de KNHB een aantal sport-specifieke maatregelen opgesteld. Deze zijn na te lezen op de website van de KNHB.

Dit alles heeft geleid tot het maken van een aantal aanpassingen op ons complex. Houdt daarom bij een bezoek aan de club rekening met het volgende:

• Volg op het complex en in het clubhuis altijd de aangegeven looproute;
  • Toeschouwers zijn welkom. Houdt langs de lijn rekening met 1,5 meter afstand. Om hierbij te helpen zijn vakken aangegeven op het hekwerk langs het veld;
  • Toiletten en kleedkamers zijn geopend. De ruimte is beperkt dus ga niet met een volledig team de kleedkamer binnen om zo voldoende onderlinge afstand te kunnen houden.
  • Wij vragen alle bezoekers zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. Registratie is mogelijk via deze link of door middel van het invullen van een formulier in het clubhuis.

de agenda is leeg
Hele agenda