zaterdag 4 december 2021

Inschrijvingsformulier

Inschrijven als:

Persoonlijk
  Let op! bij het inschrijven van een Jeugd lid (personen onder de 18 jaar) dient ten minste één ouder ook lid te worden. De gegevens van de ouder(s) kunnen onderaan dit formulier worden ingevuld.

Contact info

Financieel

Ouderlidmaatschap (1)
  Bij het inschrijven van een Jeugd lid (personen onder de 18 jaar) dient ten minste één ouder ook lid te worden.

Ouderlidmaatschap (2)

Vrijwilliger
  Welke taken wil jij gaan uitvoeren?

KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.

de agenda is leeg
Hele agenda