Club van 50

Aanleiding
Vele kleine bedragen, maken een heel groot verschil! Het doel van de Club van 50 is om buiten de clubsponsoring om, meer financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor Mixed Hockey Club Olympia te kunnen realiseren.

Doel(en) met jouw bijdrage
Met betrokken leden en derde partijen (inzet minimaal 50) wil de sponsorcommissie ieder jaar, buiten de reguliere begroting van Olympia om, de club goederen ter beschikking stellen van minimaal 2500 euro. Waar binnen de reguliere begroting niet of nauwelijks ruimte is om als vereniging extra investeringen te doen die de club naar een hoger plan brengen, heeft deze aanvullende injectie ieder jaar een meerledig doel:

·      Investeringen doen die meerdere jaren (minimaal 3 jaar) rendement kunnen opleveren

·      Investeringen doen waarmee geld gemaakt kan worden

·      Investeringen doen die "traffic” genereren naar het clubhuis

·      Investeringen doen die de betrokkenheid van belanghebbende bij Olympia doet vergroten

·      Investeringen die bijdragen aan de professionalisering van de vereniging

Mits goed geïnvesteerd, is de verwachting dat van het ingelegde geld een multipliereffect zal uitgaan, waardoor jouw inleg in principe de club een veelvoud daarvan oplevert….

Looptijd
Het lidmaatschap van de Club van 50 wordt aangegaan voor minimaal 5 (competitie)jaren, van juni tot juni.

Deelname: rechten & plichten
Ieder lid van de Club van 50:

·      Legt per jaar een bedrag van 50 euro in en steunt daarmee MHC Olympia

·      Neemt voor 5 jaar deel aan de Club van 50

·      Krijgt een naamsvermelding op het prominente "Club van 50”-bord in het clubhuis

·      Is een zeer gewaardeerde weldoener binnen MHC Olympia!

De sponsorcommissie rekent erop dat we jou op deze wijze voldoende informatie hebben verschaft om deel te nemen aan de Club van 50 bij MHC Olympia. Mocht je lid willen worden van de Club van 50, verstuur dan het ingevulde aanmeldformulier naar [email protected]

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected]

Met vriendelijke groet,

Ruud Coers