Grote Clubactie 2020
22-9-2020  | 
We hebben jullie weer hard nodig want… de Grote Clubactie 2020 is weer begonnen en ook MHC Olympia doet dit jaar weer mee! 

Net als vorig jaar kunnen de loten weer online verkocht worden, iedereen heeft namelijk een mail ontvangen met een persoonlijke verkooplink. Deze verkooplink is makkelijk te delen via Whatsapp, Facebook of andere Social media kanalen. 

Voor de jongste jeugd worden ook nog de fysieke verkoopboekjes uitgedeeld. Zit je niet in de D, E of F jeugd maar wil je wel graag een fysiek verkoopboekje? Deze kun je vragen aan de wedstrijdtafel. Op de fysieke verkoopboekjes zit nu ook een QR-code, kopers kunnen ook deze scannen en via deze weg loten kopen. 

We willen alle leden vragen om aan de slag te gaan en zoveel mogelijk lootjes te verkopen. Voor wat hoort wat, je krijgt er namelijk ook wat voor terug!
De opbrengst van de Grote Clubactie 2020 wordt geïnvesteerd in nieuwe hockeyvelden! 
Dat is nog niet alles want…
Verkoop de meeste loten en jij ontvangt 100 euro shop tegoed bij Zaman Hulst!

We hopen op jullie massale steun en hopen weer op een mooi bedrag voor onze club. Succes met de verkoop!

Let op: Heeft u de mail met de persoonlijke verkooplink nog niet ontvangen? Kijk even of hij niet in de spambox terecht is gekomen. Anders kun je contact met mij opnemen via info[at]mhcolympia[punt]nl

terug naar vorige scherm
Agenda
De minuut van
Verjaardagen
Ruud Coers
Igal Leon Nazra