Scheidsrechters gezocht voor: NK Shootouts
12-3-2015  | 
Gezocht namens de KNHB:
Enthousiaste scheidsrechters om te fluiten tijdens de districtskampioenschappen en finaledag van de Interpolis NK Shootouts.

Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de felbegeerde titel Interpolis NK Shootoutkoning of -koningin, maar ook de keepers strijden om de titel wie het beste de shootouts kan stoppen.

Bij de clubkampioenschappen barst de strijd al los; tijdens de districtskampioenschappen wordt het echt serieus. Voor de jeugd tot 17 jaar is er niks mooiers dan een shootout te nemen op het blow-upveld. Om deze spannende spelmomenten in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die ons willen helpen tijdens de districtskampioenschappen op 6 april (Tilburg), 17 (Hattem) en 25 mei (Amstelveen en Pijnacker) en de finaledag (13 juni - Amsterdam).

Lees op http://hockey.nl/toernooi/nk-shoot-out/ meer over de Interpolis NK Shootout. Uiteraard zorgen wij dat je als scheidsrechter in een mooie polo fluit, dat er voldoende te eten en te drinken is en dat je een leuke dag hebt met enthousiaste spelers en collega’s.

Bovelander & Bovelander organiseert dit evenement voor de KNHB en Interpolis. Opgeven als scheidsrechter kan bij Jeroen Bovelander – [email protected]. Vergeet niet je naam, beschikbare datum/data, evt. geprefereerde locatie en telefoonnummer en polomaat door te geven.

We kijken er naar uit je te begroeten tijdens dit evenement!

Met vriendelijke Groet,

De KNHB

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Agenda
de agenda is leeg
Hele agenda
De minuut van
Verjaardagen
Marit Bregonje
Meike Bregonje
Dick Buijze