Zondag 27 september start Hockey Academie Zeeland
22-9-2015  | 

Zondag 27 september start Hockey Academie Zeeland

 

 

Na een succesvolle editie van de Skills4Hockey in Zeeland komt Aleco Sport Visions / Talentencentrum Zuidwest Nederland dit nieuwe seizoen terug met een eerste editie van de Hockey Academie!

Dit trainingsprogramma, volledig gericht op verbeteren van hockey technische vaardigheden, is één van de toptrainingsprogramma’s van Aleco Sport Visions.

 

De cyclus bestaat uit 10 trainingen van 75 minuten waarbij steeds weer een ander hockey thema centraal staat. Basis hockey technische vaardigheden als dribbelen, pushen/slaan, passeerbewegingen en

balbehandeling zijn hier voorbeelden van. Kun je deze basisvaardigheden sneller en beter uitvoeren, dan heb je meer tijd om tactische beslissingen te maken! Trainingen zijn voor ieder niveau uitdagend en zinvol.

Tel daarbij op dat de nieuwste ontwikkelingen van fysieke training voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 17 jaar in iedere training verwerkt zijn

en het is duidelijk dat de Hockey Academie een uniek en professioneel karakter heeft.

 

De Hockey Academie start op zondag 27 september 2015 en vindt plaats op de velden van MHC Olympia in Terneuzen.

Voor de interessante prijs van € 85,00 per deelnemer kun je tien trainingen van 75 minuten bezig zijn met leuke, nuttige en uitdagende hockeyvormen.

 

Ben jij die hockeyer of hockeyster die zichzelf graag wil verbeteren en zich daar 100 % voor wil inzetten? Schrijf je dan nu in voor de Hockey Academie Zeeland via www.aleco.nl/hockey-academie!



Bijlage: Flyer Hockey Academie Zeeland.pdf
Martin van de Velde, 25-9-2015 @ 23:35:48
Is deze informatie nog correct, wat op hun site staat als start datum 4 oktober?


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Agenda
De minuut van
Verjaardagen
Geen jarigen vandaag