CONTRIBUTIE
23-9-2015  | 

CONTRIBUTIENOTA’S en MAILADRESSEN

 Beste Olympianen,

 Al enige jaren ontvang je, om tijd en porti te besparen, je contributie-nota via mail. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat we van iedereen weten wat het juiste mailadres is voor het versturen van de nota.

Mireille, die de ledenadministratie verzorgt en ondergetekende vragen iedereen in LISA te controleren of daar het juiste mailadres opgenomen is. Dus geen mailadres van (jonge)kinderen, inmiddels opgeheven of ongebruikte mailadressen, etc. Mocht dit het geval zijn, pas het dan aan of stuur een mail naar [email protected]

 Volgende week zullen de nota’s verstuurd worden, dus graag voor die tijd even inloggen in LISA en je gegevens controleren. Houd de komende tijd s.v.p. ook je spambox in de gaten, voor het geval de nota daar belandt.

 Afgelopen jaar zijn we begonnen de regels m.b.t. de inning van boetes voor bijv.. niet komen opdagen bij fluitbeurten en de inning van contributie bij te late of geen opzegging strakker te handhaven. Dit jaar zal dat ook gelden voor het te laat betalen van de contributie; de boete bedraagt € 25,-.

 Stuur in het geval van betalingsmoeilijkheden een mail naar [email protected] , zodat we kunnen kijken hoe we samen het probleem kunnen oplossen.

 We hopen dat jullie even de tijd nemen om te zorgen dat we de juiste adressen hebben en dat zo de contributie vlot binnenkomt.

 

Met vriendelijke groet,

 Henk Ceelen, penningmeesterBijlage: Controle mailadressen.docx

terug naar vorige scherm